Kayserispor 0-2 Beşiktaş / Kayserispor - Beşiktaş maç sonucu: 0-2 (Kayseri - Bjk özet) - 80' beşiktaş taraftarı skorun da etkisiyle tribünlerde müthiş bir atmosfer oluşturuyor.

Kayserispor 0-2 Beşiktaş / Kayserispor - Beşiktaş maç sonucu: 0-2 (Kayseri - Bjk özet) - 80' beşiktaş taraftarı skorun da etkisiyle tribünlerde müthiş bir atmosfer oluşturuyor.. Bu sonuçla puanını 31'e çıkartan beşiktaş, liderlik koltuğuna otururken, 10 puanda kalan hk kayserispor ise son sırada yer alıyor. Büyükşehir belediyesi kadir has stadyumu. 3 ocak 2021 pazar kayserispor beşiktaş maç sonucu: 92' i̇ki takım da adeta maçın bitmesini bekliyor. Haftasında kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Fırat aydınus, aleks taşcıoğlu, süleyman özay. Zirve yarışında olduğunu bir kez daha gösterdi. Sezona kötü savunma performansıyla başlayan beşiktaş, son haftalarda ise başarılı. İşte, maçın özeti, golleri ve önemli anları. Spor toto süper lig'in 32.

Trabzonspor wird Vizemeister, Kayseri steigt ab, Sörloth ...
Trabzonspor wird Vizemeister, Kayseri steigt ab, Sörloth ... from gazetefutbol.de
Sezona kötü savunma performansıyla başlayan beşiktaş, son haftalarda ise başarılı. Kayserispor beşiktaş maçında penaltı kararı! Dakikadaki penaltı vuruşunu kayserispor'un 18 yaşındaki. Beşiktaş ve kayserispor, ligin 16. Adem ljajic'in pasıyla topla buluşan gökhan gönül'ün ceza alanında. Haftasında beşiktaş sahasında kayserispor'u ağırladı. Dakikada beşiktaş, ricardo quaresma'nın golü ile maçta farkı ikiye çıkardı. Haftasında kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Canlı maç yayınları ve geniş maç özetlerini hd kalitesinde izleyebilirsiniz.

Bu maç ile 31 puana yükselen beşiktaş zirveye oturdu. Beşiktaş, kayserispor deplasmanında n'koudou ve hasic'in golleriyle kazandı ve liderlik koltuğuna yükseldi. Haftanın sonucu en çok merak edilen maçlarından birinde kayserispor ile beşiktaş karşı karşıya geldi. 90+4 dakikada n'koudou'nun ortasında ceza sahası içerisinde rakiplerinin arasından iyi yükselen ajdin. Adem ljajic'in pasıyla topla buluşan gökhan gönül'ün ceza alanında. Haftasında beşiktaş sahasında kayserispor'u ağırladı. Dakikadaki penaltı vuruşunu kayserispor'un 18 yaşındaki. Siyah beyazlılar'da quaresma galibiyetin mimarı oldu. Kayserispor, süper lig'de 10 puanla 21. Kayserispor beşiktaş maçında penaltı kararı! Ligde kötü günler geçiren ve 10 puanla son sıraya demirleyen ev sahibi ekip, beşiktaş karşısına topu beşiktaş topu geriden çıkartırken genelde josef, nadirense atiba stoperlerin arasına ya da yanına gelerek 3'lü bir hat oluşturuyor ve genelde de. Kayserispor maça beklediğimiz bir oyun planıyla çıktı. Sergen yalçın ve öğrencileri, antalyaspor karşısında 1 puanla yetinen galatasaray'dan tahtı süper lig'de 16.

Spor toto süper lig'in 32. Beşiktaş ve kayserispor, ligin 16. Sergen yalçın ve öğrencileri, antalyaspor karşısında 1 puanla yetinen galatasaray'dan tahtı süper lig'de 16. 28' beşiktaş'ta welinton topu ersin'e geri pas olarak gönderdi, ersin topu eliyle kontrol etti, hakem endirekt serbest vuruş verdi. Haftasında beşiktaş ile kayserispor karşılaştı.

Futbol Akademi » Analiz | Kayserispor 0-2 Beşiktaş
Futbol Akademi » Analiz | Kayserispor 0-2 Beşiktaş from www.futbolakademi.net
79' beşiktaş karşılaşmanın son 10 dakikasına iki farklı üstünlükle giriyor. 92' i̇ki takım da adeta maçın bitmesini bekliyor. Haftasında hes kablo kayserispor'a konuk oldu. Dakikada beşiktaş, ricardo quaresma'nın golü ile maçta farkı ikiye çıkardı. Beşiktaş ve kayserispor, ligin 16. Bu sonuçla puanını 31'e çıkartan beşiktaş, liderlik koltuğuna otururken, 10 puanda kalan hk kayserispor ise son sırada yer alıyor. Spor toto süper lig'in 32. Spor toto süper lig'in 7.

Bjk kayseri maçı geniş özeti ve tartışmalı pozisyonları izle.

Bu sonuçla puanını 31'e çıkartan beşiktaş, liderlik koltuğuna otururken, 10 puanda kalan hk kayserispor ise son sırada yer alıyor. Kayserispor beşiktaş maçında penaltı kararı! Kara kartal, çok zorlandığı mücadelede rakibini n'koudou'nun 89. 3 ocak 2021 pazar kayserispor beşiktaş maç sonucu: Sergen yalçın ve öğrencileri, antalyaspor karşısında 1 puanla yetinen galatasaray'dan tahtı almak için zorlu bir 90 dakikaya çıktı. Öte yandan kartal'da mensah bir penaltı atışından yararlanamadı. 90+4 dakikada n'koudou'nun ortasında ceza sahası içerisinde rakiplerinin arasından iyi yükselen ajdin. Dakikada n'koudou penaltıdan ve 90+6. Adem ljajic'in pasıyla topla buluşan gökhan gönül'ün ceza alanında. Siyah beyazlılar'da quaresma galibiyetin mimarı oldu. Haftasında kayserispor ile beşiktaş karşı karşıya geldi. 13' beşiktaş'ta kazanılan penaltı vuruşunu mensah kullandı, kayserispor kalecisi doğan bu vuruşta gole izin vermedi ve topu kornere çeldi. Fırat aydınus, aleks taşcıoğlu, süleyman özay.

28' beşiktaş'ta welinton topu ersin'e geri pas olarak gönderdi, ersin topu eliyle kontrol etti, hakem endirekt serbest vuruş verdi. Sezona kötü savunma performansıyla başlayan beşiktaş, son haftalarda ise başarılı. 90+4 dakikada n'koudou'nun ortasında ceza sahası içerisinde rakiplerinin arasından iyi yükselen ajdin. İşte, maçın özeti, golleri ve önemli anları. Sergen yalçın ve öğrencileri, antalyaspor karşısında 1 puanla yetinen galatasaray'dan tahtı süper lig'de 16.

Beşiktaş Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? BJK ...
Beşiktaş Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? BJK ... from im.haberturk.com
Bu sonuçla puanını 31'e çıkartan beşiktaş, liderlik koltuğuna otururken, 10 puanda kalan hk kayserispor ise son sırada yer alıyor. Beşiktaş, kayserispor deplasmanında n'koudou ve hasic'in golleriyle kazandı ve liderlik koltuğuna yükseldi. Zirve yarışında olduğunu bir kez daha gösterdi. Kayserispor maça beklediğimiz bir oyun planıyla çıktı. Ligde kötü günler geçiren ve 10 puanla son sıraya demirleyen ev sahibi ekip, beşiktaş karşısına topu beşiktaş topu geriden çıkartırken genelde josef, nadirense atiba stoperlerin arasına ya da yanına gelerek 3'lü bir hat oluşturuyor ve genelde de. Siyah beyazlılar'da quaresma galibiyetin mimarı oldu. 90+4 dakikada n'koudou'nun ortasında ceza sahası içerisinde rakiplerinin arasından iyi yükselen ajdin. Kadir has stadyumu hakemler :

Beşiktaş, kayserispor deplasmanında n'koudou ve hasic'in golleriyle kazandı ve liderlik koltuğuna yükseldi.

3 ocak 2021 pazar kayserispor beşiktaş maç sonucu: Dakikada mensah'ın kaçırdığı penaltı sonrası karşılıklı ataklarla geçen maçta kilidi n'koudou çözdü. 79' beşiktaş karşılaşmanın son 10 dakikasına iki farklı üstünlükle giriyor. Kadir has stadyumu hakemler : 13' beşiktaş'ta kazanılan penaltı vuruşunu mensah kullandı, kayserispor kalecisi doğan bu vuruşta gole izin vermedi ve topu kornere çeldi. Fırat aydınus, aleks taşcıoğlu, süleyman özay. Bjk kayseri maçı geniş özeti ve tartışmalı pozisyonları izle. 90+4 dakikada n'koudou'nun ortasında ceza sahası içerisinde rakiplerinin arasından iyi yükselen ajdin. 28' beşiktaş'ta welinton topu ersin'e geri pas olarak gönderdi, ersin topu eliyle kontrol etti, hakem endirekt serbest vuruş verdi. Siyah beyazlılar'da quaresma galibiyetin mimarı oldu. Kayserispor beşiktaş maçında penaltı kararı! Büyükşehir belediyesi kadir has stadyumu. İşte, maçın özeti, golleri ve önemli anları.

Haftasında kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya geldi beşiktaş - kayserispor. Sağladığı keyifli dakikalar ile spor hayranlarını tatmin ediyor.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook