Galatasaray Kasımpaşa Maçı Özeti / Galatasaray Kasimpasa Macinin Ozetini Izle : Kasımpaşa, atağın devamında pozisyon buldu.

Galatasaray Kasımpaşa Maçı Özeti / Galatasaray Kasimpasa Macinin Ozetini Izle : Kasımpaşa, atağın devamında pozisyon buldu.. Haftayı puansız kapatan kasımpaşa ise düşme potasında kaldı. Galatasaray kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Haftasında galatasaray, sahasında kasımpaşa'yı konuk etti. 15′ kasımpaşa topu rakip yarı alana taşımakta zorlanıyor. İşte kasımpaşa galatasaray maç özeti.

Hafta mücadelesinde galatasaray, lige 4'te 4 yaparak başlayan ve lider olan kasımpaşa'yı konuk etti. İşte galatasaray kasımpaşa maçının geniş özeti ve golleri. Haftayı puansız kapatan kasımpaşa ise düşme potasında kaldı. Haftanın açılış maçında evinde kasımpaşa'yı misafir eden galatasaray, yeni transferi radamel falcao'nun 39. 1' hakem düdüğü çaldı ve maç başladı.

Kasimpasa 1 0 Galatasaray Mac Ozeti Sarkul Avsat
Kasimpasa 1 0 Galatasaray Mac Ozeti Sarkul Avsat from turkish.aawsat.com
Futbolseverler, kasımpaşa galatasaray özet, kasımpaşa galatasaray izle, galatasaray özet, kasımpaşa özet gibi. Maçın özeti beın sport'ta özeti izlemek için tıklayın. İşte galatasaray kasımpaşa maçının geniş özeti ve golleri. Galatasaray kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Kasımpaşa maçı sonrası tudor'dan açıklamalar. Galatasaray, golü yedikten bir dakika sonra attı. Kasımpaşa, atağın devamında pozisyon buldu. Galatasaray kasımpaşa maçı büyük heyecana sahne oldu.

Galatasaray kasımpaşa maçı geniş özet izle!

Haftasında galatasaray ile kasımpaşa karşı karşıya geldi. Haftasında kasımpaşa, galatasaray'ı sahasında konuk etti. Karşılaşmanın geniş özeti ve gollerini izlemek için tıklayınız. Galatasaray kasımpaşa maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak? Kasımpaşa maçı sonrası tudor'dan açıklamalar. 1' hakem düdüğü çaldı ve maç başladı. Haftasında galatasaray, sahasında kasımpaşa'yı konuk etti. 15′ kasımpaşa topu rakip yarı alana taşımakta zorlanıyor. Sarı kırmızılı taraftarlar kasımpaşa galatasaray maç özetini merakla bekliyor. Gara'da şehit edilen vatandaşlar için saygı duruşu. İşte, galatasaray kasımpaşa özeti ve golleri… Spor toto süper lig'in 30. Mücadelenin özeti ve golleri haberimizde.

Yoğun kar yağışı altında oynanan mücadelenin ilk yarısı adeta galatasaray ile kasımpaşa kalecisi ertuğrul arasında geçti. Kasımpaşa maçı sonrası tudor'dan açıklamalar. Trezeguet'in şutunu muslera kornere tokatladı. Haftasında kasımpaşa, galatasaray'ı sahasında konuk etti. Galatasaray kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray 2 1 Kasimpasa Mac Sonucu Ozet Aspor
Galatasaray 2 1 Kasimpasa Mac Sonucu Ozet Aspor from iaaspr.tmgrup.com.tr
İşte kasımpaşa galatasaray maç özeti. Galatasaray, golü yedikten bir dakika sonra attı. Kasımpaşa'nın tek golü diagne'den geldi. Kasımpaşa, atağın devamında pozisyon buldu. Haftayı puansız kapatan kasımpaşa ise düşme potasında kaldı. Gara'da şehit edilen vatandaşlar için saygı duruşu. Galatasaray aldığı bu sonuçla puanını 12'ye çıkardı ve liderliğe yükseldi. Galatasaray ilk yarıda bulduğu üç golle maçı rahat kazandı ve ligde 5.

Galatasaray, golü yedikten bir dakika sonra attı.

Kasımpaşa, atağın devamında pozisyon buldu. Sarı kırmızılı taraftarlar kasımpaşa galatasaray maç özetini merakla bekliyor. Dakikada bulduğu golle 3 puanı hanesine yazdırdı. Haftasında galatasaray, sahasında kasımpaşa'yı konuk etti. Youtube galatasaray kasımpaşa gollerin özeti. Haftayı puansız kapatan kasımpaşa ise düşme potasında kaldı. Spor toto süper lig'in 5. Galatasaray kasımpaşa maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak? Kasımpaşa gs özet anlarında 5 gol sesi çıktı. Yoğun kar yağışı altında oynanan mücadelenin ilk yarısı adeta galatasaray ile kasımpaşa kalecisi ertuğrul arasında geçti. Gara'da şehit edilen vatandaşlar için saygı duruşu. Maçın özeti beın sport'ta özeti izlemek için tıklayın. 15′ kasımpaşa topu rakip yarı alana taşımakta zorlanıyor.

Kasımpaşa galatasaray maç özeti bol gollü bir mücadeleye sahne oldu. Kasımpaşa maçı sonrası tudor'dan açıklamalar. Galatasaray, golü yedikten bir dakika sonra attı. Haftasında kasımpaşa, galatasaray'ı sahasında konuk etti. Spor toto süper lig 5.

Galatasaray Kasimpasa Mac Ozeti Izle Goller Ve Ozet
Galatasaray Kasimpasa Mac Ozeti Izle Goller Ve Ozet from medyanotu.com
Galatasaray kasımpaşa maçı büyük heyecana sahne oldu. Kasımpaşa galatasaray maç özeti bol gollü bir mücadeleye sahne oldu. Spor toto süper lig'in 30. Türk telekom stadı'ndaki müsabaka, ağır bir zeminde oynandı. Bu yenilgiyle kasımpaşa ise 5. Hafta açılış maçında galatasaray, evinde namağlup lider kasımpaşa'yı ağırladı. Karşılaşmanın geniş özeti ve gollerini izlemek için tıklayınız. Sarı kırmızılı taraftarlar kasımpaşa galatasaray maç özetini merakla bekliyor.

Futbolseverler, kasımpaşa galatasaray özet, kasımpaşa galatasaray izle, galatasaray özet, kasımpaşa özet gibi.

Göztepe galatasaray maçı goller ve özet. Galatasaray kasımpaşa maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak? Maçın özeti beın sport'ta özeti izlemek için tıklayın. Haftasında kasımpaşa, galatasaray'ı sahasında konuk etti. Hafta maçında sahasında kasımpaşa'yı konuk etti. Galatasaray, golü yedikten bir dakika sonra attı. Haftasında galatasaray ile kasımpaşa karşı karşıya geldi. Kasımpaşa galatasaray maç özeti bol gollü bir mücadeleye sahne oldu. Futbolseverler, kasımpaşa galatasaray özet, kasımpaşa galatasaray izle, galatasaray özet, kasımpaşa özet gibi. Kasımpaşa'nın tek golü diagne'den geldi. Kasımpaşa gs özet anlarında 5 gol sesi çıktı. Trezeguet'in şutunu muslera kornere tokatladı. Hafta açılış maçında galatasaray, evinde namağlup lider kasımpaşa'yı ağırladı.

Maçın özeti beın sport'ta özeti izlemek için tıklayın galatasaray maçı özeti. Spor toto süper lig'in 5.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook